nieuws

Ook transformatie kantoor Wattbaan 31 Nieuwegein

Beleggingen

ArthurArmstrong is van zins het kantoorpand aan Wattbaan 31 in Nieuwegein te transformeren naar project WB31 met 96 loftwoningen. Als de hurende sportbonden in augustus 2017 het pand verlaten, begint de transformatie.

Dat blijkt uit een persbericht van Bouwaandeel, een crowdfundplatform. De ontwikkelaar zoekt tussen augustus 2016 en augustus 2017 een financiering van 2,5 miljoen euro. WB31, een vehikel van ArthurArmstrong, heeft het kantoor gekocht voor 3,5 miljoen euro. Investeerders die minimaal 100.000 euro lenen, kunnen een rente verwachten van 6 procent per jaar. De beleggingsfinanciering wordt in augustus 2017 volledig afgelost.

Dit project WB31 behelst de transformatie naar 96 loftwoningen. De verbouwing zal in augustus 2018 starten. Tot die tijd is het pand voor 600.000 euro volledig verhuurd aan diverse sportbonden. Gisteren meldden we al dat ArthurArmstrong begin 2017 met de transformatie van een kantoor aan Wattbaan 27 naar WB27 met 77 appartementen start. Bouwaandeel meldt verder per 2 augustus van de Autoriteit Financiële Markten een ontheffing voor het bemiddelen in opvorderbare gelden te hebben verkregen. Met deze ontheffing kan Bouwaandeel crowdfunding voor vastgoed nu zelfstandig organiseren.

Reageer op dit artikel