nieuws

Syntrus Achmea verkoopt 95 woningen Den Bosch

Beleggingen

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens een van zijn opdrachtgevers 95 eengezinswoningen verkocht in Den Bosch. De woningen liggen aan de Blokpolder, Eendrachtspolder, Harmoniepolder en Polderwaard in de wijk Maaspoort.

Syntrus Achmea verkoopt 95 woningen Den Bosch

Kees van Harten MRE MRICS, die de transactie namens Capital Value begeleidde: ‘In 2013 is een recordvolume van meer dan 1,3 miljard euro aan woningbeleggingstransacties tot stand gekomen. Veel beleggers, zowel nationaal als internationaal, willen de portefeuille uitbreiden of willen toetreden in dit segment. Wij verwachten dat deze trend zich verder voort zal zetten in 2014. Deze transactie ondersteunt die trend.’ De woningen zijn verkocht aan Grouwels Vastgoed. Loyens en Loeff trad op als juridisch adviseur. Capital Value begeleidde Syntrus Achmea bij de verkoop.

Reageer op dit artikel