nieuws

CBRE Global Investors verkoopt drie woningcomplexen

Beleggingen

CBRE Global Investors verkocht namens zijn CBRE Dutch Residential Fund drie woningcomplexen van in totaal 35 woningen aan particuliere beleggers. Een verkoopprijs is niet bekendgemaakt.

CBRE Global Investors verkoopt drie woningcomplexen

Het betreft twaalf appartementen in de wijk Blijdorp in Rotterdam, negentien eengezinswoningen en acht garageboxen in de IJpelaar in Breda en vier eengezinswoningen in ’t Staatse in IJsselstein. De complexen zijn in separate transacties aan verschillende regionale particuliere beleggers verkocht, waarbij op de transacties geen financieringsvoorbehouden zijn gemaakt.

CBRE trad in deze transactie op als adviseur van de verkoper CBRE Global Investors. Uit de recente researchpublicatie The Netherlands Residential MarketView van CBRE bleek dat de interesse van beleggers in de Nederlandse woningmarkt toeneemt. De vastgoedadviseur verwacht op korte termijn nog meer woningtransacties te kunnen melden.

Reageer op dit artikel