nieuws

Verkoop en verhuur Prisma Bedrijvenpark

Beleggingen

WDP Nederland, marktleider in de Benelux voor de ontwikkeling en verhuur van opslag- en distributiecentra, verwezenlijkt een distributiecentrum van 10.000 m2 opslag en 1.000 m2 kantoorruimte op Prisma Bedrijvenpark in Bleiswijk. Prisma Bedrijvenpark is een ontwikkeling van onder meer Maasstede Vastgoed Ontwikkeling.

Verkoop en verhuur Prisma Bedrijvenpark

Voor de nieuwbouw heeft WDP een kavel verworven van 14.150 m2 van Maasstede Vastgoed Ontwikkeling. MRC Transmark, gespecialiseerd in afsluiters, wordt huurder van het nieuwe distributiecentrum, met een huurovereenkomst van tien jaar. MRC Transmark wil een leidende rol spelen in de wereld van afsluiters en vestigt op Prisma Bedrijvenpark het nieuwe Europese distributiecentrum. Prisma ligt centraal in de Randstad, direct aan de A12 tussen Bleiswijk en Zoetermeer. Bedrijven als Aldi en Hoogvliet hebben zich er eerder al gevestigd. Inmiddels is meer dan de helft van het bedrijvenpark aan gebruikers uitgegeven.

Namens Maasstede heeft het Industrial & Logistics team van Jones Lang LaSalle de verhuur aan MRC Transmark en de verkoop aan WDP begeleid. De verhuur van Prisma Bedrijvenpark namens Maasstede is in handen van Jones lang LaSalle, Hopman & Schreuder en Ooms makelaars.

Reageer op dit artikel