nieuws

MVGM verkoopt twee bedrijfspanden

Beleggingen

MVGM Bedrijfshuisvesting Arnhem was betrokken bij de verkoop van twee bedrijfspanden.

Namens verkoper Hegri Exploitatie sloot de makelaar naar eigen zeggen binnen een week een onvoorwaardelijke koopovereenkomst voor het gebouw aan de Simon Stevinweg 17-19/hoek Stieltjesweg 1 in Arnhem met de M.J.M. Aaldering Holding. Het bedrijfspand met een oppervlakte van in totaal 2.700 m2 op een perceel van ruim 3.500 m2 wordt na een grondige verbouwing in gebruik genomen door Deko Holland, fabrikant van vleessnijmachines.

Namens de verkoper sloot MVGM Bedrijfshuisvesting Arnhem verder een koopovereenkomst met Sundisc Abrasives voor het bedrijfspand van 2.000 m2 met buitenterrein aan de Florijnweg 33 op bedrijventerrein De Beemd in Velp. Sundisc Abrasives is momenteel gevestigd aan de Florijnweg 16 en is een van de grootste producenten van lamellenschijven ter wereld.

Reageer op dit artikel