nieuws

rodamco verkoopt rozalia park boedapest

Beleggingen

Rodamco Europe heeft Rozalia Park (vier logistieke bedrijfsruimten van in totaal 32.

00 m2), gelegen in Biatorbágy vlakbij de Hongaarse hoofdstad Boedapest, verkocht aan Immorent International Holding GmbH voor een totaalbedrag van ongeveer 17 miljoen euro. Dit bedrag is iets hoger dan de laatste boekwaarde. De logistieke bedrijfsruimten zijn verhuurd aan Rynart Transport en Emery. De verkoop past volledig in Rodamco Europe’s strategie, gedurende de laatste jaren, om kantoren en andere non-retail onroerende goederen te verkopen. De beleggingsstrategie van Rodamco Europe is vooral gericht op de winkelsector in belangrijke Europese steden. Rodamco Europe is in Boedapest eigenaar van twee winkelcentra, Europark en Arkád Örs Vezér Tér.

Reageer op dit artikel