nieuws

redevco verkoopt tulipán park logistics in praag

Beleggingen

Redevco Central Europe heeft het Tulipán Park Logistics Centre in Praag voor ongeveer 22 miljoen euro verkocht aan Standard Life Investments.

Het logistieke object bestaat uit twee bedrijfshallen met een totale vloeroppervlakte van 22.050 m2. Er zitten vier huurders in, onder wie Maersk. Redevco kocht Tulipán Park Logistics Centre in 2003 voor 14,7 miljoen euro. Volgens Jörg Bitzer, directeur van Redevco Central Europe, is tot de verkoop besloten vanwege de grote vraag in de regio naar goede logistieke objecten. Daar speelt verder mee dat het object geen ‘core building’ in de portefeuille van Redevco is. De transactie is begeleid door King Sturge Prague voor Redevco en door Knight Frank Prague voor Standard Life Investments.

Reageer op dit artikel