nieuws

Pensioenfonds Metaal en Techniek koopt 56 woningen in Deventer

Beleggingen

Namens het Pensioenfonds Metaal en Techniek heeft Mn Services 56 woningen gekocht aan de Oostriklaan in Deventer.

Het gaat om woningen in het middeldure huursegment met een ondergrondse parkeergarage. Op de begane grond wordt ongeveer 1000 m2 commerciële ruimte gerealiseerd. Het totale project wordt ontwikkeld door een samenwerkingsverband tussen Nikkels Projecten en Eljans Vastgoed uit Twente. De eerste paal wordt dit najaar geslagen, de oplevering is naar verwachting medio 2006. De aankoopprijs is niet bekendgemaakt. De ontwikkelaars hebben een huurgarantie afgegeven voor de commerciële ruimte. Met diverse geïnteresseerden voeren zij inmiddels gesprekken over de verhuur van de commerciële ruimte, waarvan de huurprijs nog niet is bepaald.    

Reageer op dit artikel