nieuws

KFN verkoopt appartementen Weenatoren aan Ibus

Beleggingen

Vastgoedonderneming KFN heeft op 9 november haar exclusieve appartementen in de Weenatoren te Rotterdam bij inschrijving verkocht aan The Ibus Company.

De verkoop betrof 72 appartementen op de veertiende tot en met de 32e verdieping. De totale opbrengst bedroeg 18,7 euro miljoen. De verkoop van de appartementen past in de strategie van KFN om een zuivere kantorenportefeuille te hebben. Het appartementencomplex ligt boven dertien verdiepingen kantoorruimte. The Ibus Company investeert als internationaal opererend vastgoedbedrijf in zowel de Verenigde Staten als Europa. De Weenatoren, een gebouw van 106 meter hoog, is ontworpen door Klunder Architecten en gerealiseerd in 1990. Volgens M.A. Snijders van Troostwijk Makelaars O.G. was een groot aantal beleggers (zowel particuliere investeerders als institutionele beleggers) geïnteresseerd in de verwerving van de appartementen. Troostwijk Makelaars O.G. begeleidde de verkoop. Als notaris trad de Brauw Blackstone Westbroek op.    

Reageer op dit artikel