nieuws

am verkoopt woningcomplex in haarlem

Beleggingen

AM heeft het complex de Triangel in Haarlem verkocht aan Achmea Vastgoed.

Hiervoor is de koopovereenkomst getekend. Achmea koopt het complex aan voor haar pensioenfonds Metalektro. De Triangel omvat 58 woningen in diverse typen en twee bedrijfsruimtes, inclusief parkeerplaatsen. Het totale oppervlak van het complex bedraagt ruim 6.500 m2. Naar verwachting wordt het complex in de zomer van 2008 opgeleverd. De Triangel ligt op loopafstand van het oude centrum van Haarlem en aan een belangrijke uitvalsweg. Het complex is gesitueerd tussen de Amsterdamsevaart, de Nagtzaamstraat, de Teding van Berkhoutstraat en de Nicolaas Beetsstraat. Het complex omvat negen grondgebonden woningen, achttien maisonnettes en 31 appartementen. De oppervlaktes van de woningen variëren tussen de 75 en 180 m2. Op het binnenterrein bevinden zich 46 parkeerplaatsen. Boven de parkeerplaatsen worden privé-terrassen gesitueerd. De twee bedrijfsruimtes hebben een totale oppervlakte van 261 m2.

Reageer op dit artikel