nieuws

akron koopt rotterdams kantoorgebouw

Beleggingen

De pan-Europese vastgoedinvesteringsmaatschappij Akron Group heeft kantoorpand De Ster aan de Schorpioenstraat in Rotterdam-Alexandrium gekocht van Eurocommerce.

De transactiewaarde van de investering bedraagt 27,3 miljoen euro.De Ster telt 11 verdiepingen met een oppervlakte van ruim 12.000 m2 en 245 parkeerplaatsen op een locatie in de directe nabijheid van treinstation Rotterdam Alexander en de A16 en A20. Er zijn meerdere huurders, waaronder Progress Software Europe, een Amerikaanse beursgenoteerde IT-onderneming, Kraan Bouwcomputing en Kraan Bouwconsulting. De gemiddelde looptijd van de huurcontracten is 7,5 jaar. Progress Software Europe BV heeft een huurcontract getekend tot 2015. Met deze transactie zet Akron een verdere stap in de uitbouw van haar Nederlandse portefeuille, waarvan de huidige totale waarde al ruim 400 miljoen euro bedraagt.

Reageer op dit artikel