Daiwa House Modular Europe is actief in geïndustrialiseerde modulaire woningbouw. De onderneming is het resultaat van een partnerschap tussen de Nederlandse modulaire bouwer Jan Snel en de Japanse Daiwa House Group. Segmenten waar Daiwa House Modular Europe zich op richt, zijn grondgebonden woningen, appartementen, studenten-, senioren- en migrantenaccommodaties en hotels.

Daiwa House Modular Europe

Hoofdkantoor

Montfoort

Aantal werknemers

700

Type

Modulaire woningbouwer en -ontwikkelaar

Activiteiten

Wonen

Op Provada

11-14

Harry van Zandwijk
Harry van ZandwijkCEO
Richard Brinkman
Richard BrinkmanCFO
Michiel Gieben
Michiel GiebenHead of marketing & communication
Kia Hosseini
Kia HosseiniHoofd Commercie Woningbouw

De kernwaarden van Daiwa House Modular Europe

1
Wij zijn bewust bezig voor een duurzame samenleving en natuur.
2
Wij zijn betrokken bij onze klanten en medewerkers.
3
Wij zijn betrouwbaar en integer en we werken veilig.
4
Wij worden gedreven door innovatie.
Boshuis - Tilburg
Boshuis - TilburgNieuw zorgcomplex voor De Wever
Voor ouderenzorgorganisatie De Wever hebben we een nieuw complex met 128 zorgappartementen gebouwd en opgeleverd voor bewoners uit verschillende woondoelgroepen. Het ontwerp is van architectenbureau Van Aken, waarbij rekening is gehouden met het bosrijke gebied net buiten Tilburg.
SET - Amsterdam Ijburg
SET - Amsterdam Ijburg141 appartementen voor starters en statushouders
Voor De Alliantie realiseerden we in slechts 13 weken 141 woningen. De modulaire bouwmethode zorgt voor snelheid en circulariteit; het gebouw kan uit elkaar worden gehaald en op een andere locatie opnieuw worden opgebouwd. Het heeft een all-electric klimaatsysteem met zonnepanelen.
Wonen bij LARS
Wonen bij LARSModulaire woningen: permanente kwaliteit op een tijdelijke locatie
In opdracht van woningcorporatie Centrada leverde Daiwa House Modular Europe 152 modulaire appartementen op in vier maanden tijd. Het project, ‘Wonen bij LARS’, biedt een thuis aan mensen die met spoed op zoek zijn naar passende woonruimte in Lelystad.

Daiwa House Modular Europe op Provada

Daiwa House Modular Europe is de grootste modulaire bouwer van Europa. Wij realiseren woningen op een duurzame en snelle manier. Dagelijks maken we het verschil met industrieel en circulair bouwen. Een toekomstbestendige woonomgeving maakt dromen waar en daar bouwen wij aan mee.