Schoolfondsen huren in Willemswerf Rotterdam

Schoolfondsen huren in Willemswerf Rotterdam
Boompjes 40 in Rotterdam

Het bestuursbureau van het Vervangingsfonds en het Participatiefonds voor het primair onderwijs huurt ruim 1.200 m2 kantoorruimte en zes parkeerplaatsen in gebouw Willemswerf de Nieuwe Maas in Rotterdam.

Verhuurder is ASR Levensverzekering. De Willemswerf ligt aan Boompjes 40 in Rotterdam en heeft een netto vloeroppervlak van 37.000 m2. De afgelopen jaren is het complex gemoderniseerd tot een full service multi-tenant gebouw met behoud van het oorspronkelijk karakter. Vijf etages doen dienst als parkeergarage met plaats voor zo'n 450 auto's.

Stichting Vervangingsfonds en Participatiefonds werken voor het primair onderwijs. Begin december verhuizen de medewerkers naar hun nieuwe werkplek met breed uitzicht over de Maas en de stad Rotterdam. JLL adviseerde verhuurder ASR Levensverzekering bij deze transactie. CBRE begeleidde de huurder.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.