nieuws

ASR verduurzaamt woningportefeuille met led-verlichting

Vastgoedbeheer

Het ASR Dutch Core Residential Fund heeft in samenwerking met ketenpartner JCS nagenoeg alle algemene ruimten van woningcomplexen in de portefeuille voorzien van ledverlichting. In totaal zijn circa 3.500 lampen in 38 complexen vervangen.

ASR verduurzaamt woningportefeuille met led-verlichting

Dankzij deze duurzame investering wordt 60 procent bespaard op het elektragebruik van de verlichting. ASR real estate zegt hiermee invulling te geven aan de ambitie om de portefeuille van het ASR Dutch Core Residential Fund verder te verduurzamen. Naast de energiebesparing en vermindering van CO2-uitstoot levert deze maatregel voor de huurders een daling in de servicekosten op.

Planmatig onderhoud

Sinds 2013 is JCS één van de twee ketenpartners die de bouwkundige onderhoudswerkzaamheden van de woningportefeuille van het ASR Dutch Core Residential Fund verrichten. Sinds 2017 voert JCS het volledige planmatige onderhoud uit voor de gehele portefeuille.

Reageer op dit artikel