nieuws

Kruidvat huurt 550 m2 winkelruimte in Lelystad

Transacties

Kruidvat huurt 550 m2 winkelruimte in Lelystad

Het Bouwinvest Retail Fund heeft 550 m2 winkelruimte in De Promesse Lelystad langdurig verhuurd aan Kruidvat.

De unit kwam vrij door het faillissement van Op=Op en gaat na een verbouwing op 13 november open. De verhuring is in samenwerking met Bouman Visscher van Limbeek en Barton Developments tot stand gekomen.

De Promesse omvat een stadsbibliotheek van 3.500 m2 en 12.000 m2 winkel- en kantoorruimte, verdeeld over ongeveer 35 units. Onder de huurders zijn Hema, Hunkemöller, Bakker Bart en New Yorker. Horecazaken Yami Yami en Snackbistro gaan voor het einde van 2019 open.

Het Bouwinvest Retail Fund staat open voor institutionele beleggers. Eind 2018 bedroeg het totaal belegd vermogen 1 miljard euro.

Reageer op dit artikel