nieuws

Segro sluit nieuw contract met CSafe Global in Hoofddorp

Transacties

Segro, belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed, heeft een nieuwe, langjarige huurovereenkomst gesloten met CSafe Global op SEGRO Park Amsterdam Airport (SPAA). Het gaat om twee warehouse-units van in totaal 5.000 m2.

Segro sluit nieuw contract met CSafe Global in Hoofddorp

CSafe Global is leverancier van passieve en actieve temperatuurgecontroleerde verpakkingen voor het veilig vervoeren van farmaceutische producten. CSafe opereert wereldwijd en selecteert optimaal bereikbare locaties voor hun vestigingen. Hoofddorp zal gaan fungeren als belangrijk Europees servicecentrum voor de Benelux-regio.

De tweede fase van Segro Park Amsterdam Airport, dat de Breeam Excellent status heeft behaald, is in het vierde kwartaal  van 2018 opgeleverd en herbergt zes warehouse-units. Twee hiervan zijn inmiddels verhuurd aan DHL, een aan API Netherlands en nu twee aan CSafe. Met deze nieuwe overeenkomst is er op deze locatie nog een unit beschikbaar van 2.500 m2.

In 2019 zal Segro haar portfolio op Segro Park Amsterdam Airport (SPAA) blijven uitbreiden.Er is gestart met de bouw van twee nieuwe distributiecentra (LC 2 en 3), wat nog eens 20.000 m2 zal toevoegen aan het park. En ook in Venray zal in 2019 worden gestart met de bouw van een nieuw logistiek complex (bedrijventerrein De Blakt). Dit zal een extra 45.000 m2 toevoegen aan Segro’s vastgoedportefeuille.

Segro is bij de deal met CSafe geadviseerd door CBRE, JLL en Stibbe.

Reageer op dit artikel