nieuws

BUN opent Albert Heijn filiaal aan Biltstraat Utrecht

Transacties

BUN opent Albert Heijn filiaal aan Biltstraat Utrecht
Biltstraat 90, Utrecht

Ontwikkelend belegger en supermarktexploitant BUN heeft dinsdag 5 februari 2019 een Albert Heijn-filiaal geopend aan Biltstraat 90 in Utrecht.

Met dit eerste filiaal in Utrecht komt het totaal aantal filialen van BUN op 21, verspreid door heel Nederland. De stadswinkel is geopend op de locatie waar voorheen een biologische supermarkt onder de Superfair was gevestigd.

Voor het verkrijgen van voldoende vierkante meters supermarkt heeft BUN al eerder als belegging de naastgelegen fietsenwinkel van 180 m2 Juizz op nummer 94-96 gekocht en de zittende huurder in goed overleg verplaatst naar een nieuwe locatie aan de Biltstraat 453 van 800 m2, waar voorheen buitensportwinkel Slee was gevestigd.

Het Albert Heijn-filiaal heeft bij opening een oppervlakte van 700 m2 en is gelegen aan een drukke fietsroute tussen de universiteit op de Uithof en het stadscentrum. BUN wil het filiaal in de toekomst uitbreiden.

BUN kocht eerder in 2019 panden aan de Nachtegaalstraat 3-9 in Utrecht en opende in september 2018 het zelf ontwikkelde winkelcentrum in Kampen. In oktober 2018 werd een kantoorpand in Groningen uit de Mesdag Delta-portefeuille van Breevast aangekocht.

Reageer op dit artikel