nieuws

Bouwinvest neemt Tilburgse winkelpanden Wereldhave over

Transacties

Het Bouwinvest Retail Fund heeft eind november 2018 twee winkelpanden gekocht aan de Heuvelstraat in Tilburg van Wereldhave.  De aankoop past in strategie van het fonds die gericht is op de  top-15 grootste winkelsteden en drukste winkelstraten van Nederland.

Bouwinvest neemt Tilburgse winkelpanden Wereldhave over

Het gaat om de panden Het betreft de Heuvelstraat 24 en Heuvelstraat 36-38. In het eerste pand, vloeroppervlakte 1.213 m2 is de Hema gevestigd. Bouwinvest betaalde Wereldhave hier 13.345.000 euro voor. Het tweede pand is 202 m2 groot. De aankoopsom hiervoor bedraagt 2.755.000  euro. Hierin is schoenenwinkel Manfield gevestigd.

Zesde stad van Nederland

Collin Boelhouwer, Director Dutch Retail Investments bij Bouwinvest: ‘Tilburg is qua bevolkingsomvang de zesde stad van Nederland en de Heuvelstraat is daar de belangrijkste winkelstraat. Dankzij onze focus op dit soort binnenstedelijke winkelgebieden én buurtwinkelcentra voor de dagelijkse boodschappen, presteerden wij voor onze investeerders de afgelopen vijf jaar structureel boven de benchmark.’

 

Reageer op dit artikel