DJ Tiësto doet ook in vastgoed

DJ Tiësto doet ook in vastgoed
Prinsengracht

Recent zette DJ Tiësto zijn zeer dubbele bovenwoning aan de Prinsengracht in Amsterdam te koop voor een bedrag van 2.250.000 euro, schrijft Bekende Buren.

De man die in 2018 weer een wereldhit scoorde met Jackie Chan  kocht het pand in 2008 voor een krappe 2,4 euro en liet het later splitsen om zodoende een grotere opbrengst te krijgen bij verkoop.Dat meldt Quote die natuurlijk ook heeft uitgezocht hoeveel hij in de knip heeft.

Blijkbaar was er voor de vraagprijs onvoldoende belangstelling, want de populaire DJ biedt het optrekje nu aan voor een bedrag van 1.950.000 euro, aldus de professionele huizen voyeurs. Dat komt dus neer op een korting van 3 ton. Voor dit geld krijgt de koper een prachtig appartement met een woonoppervlakte van maar liefst 210 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder twee slaap- en twee badkamers, verdeeld over twee verdiepingen. Er is een zeer luxe open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. En dit is nog niet alles. Er zijn twee terrassen, waaronder een riant dakterras, waar men kan genieten van het uitzicht over de binnenstad van Amsterdam. Op het dubbele bovenhuis rust overigens geen euro hypotheek, aldus Bekende buren.

Tijs Verwest zoals zijn ouders hem genoemd heeft een (door Quote) geschat vermogen van €140 miljoen.

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.