nieuws

‘Juweliers vrezen plan Amazon’

Transacties

Amazon heeft al meerdere sectoren overhoop gehaald en nu vrezen juweliers dat ook zij eraan moeten geloven.

‘Juweliers vrezen plan Amazon’
Amazon

De webwinkel die zijn vleugels steeds verder uitslaat heeft een handelsmerk aangevraagd waaruit plannen blijken voor de verkoop van sieraden van eigen merk, zo meldt Business Insider.

Grote beursgenoteerde juweliersketens gingen 24 september  op de beurs omlaag. Beleggers vrezen de concurrentie met een retailer als Amazon. Eerder gebeurde al iets soortgelijks met onder meer de supermarktbranche, toen het concern aankondigde Whole Foods over te nemen en daarmee de aanval te openen op die branche. Ook wordt gewerkt aan activiteiten op het vlak van zorg.

Amazon wil vooralsnog niets kwijt over zijn plannen. De vorige week geregistreerde patenten reppen over het nog niet gelanceerde merk For Keeps by Amazon. Er staat bij dat het merk kan worden gebruikt voor onlineverkoop van sieraden.

Reageer op dit artikel