nieuws

Firma Pickles opent restaurant Den Bosch

Transacties

Firma Pickles opent medio 2018 een nieuwe vestiging in het centrum van Den Bosch aan Kerkstraat 42. De formule omvat een burgerrestaurant en wijnbar.

Firma Pickles opent restaurant Den Bosch
restaurant Firma Pickles op de Pier in Scheveningen

ASR Real Estate sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarig huurcontract voor 160 m2 af met Firma Pickles. Het is de zevende vestiging van Firma Pickles in Nederland, die al restaurants heeft op onder andere de Pier in Scheveningen, in het centraal station van Den Haag, de Markthal in Rotterdam en twee vestigingen in Utrecht. De nieuwe vestiging van Pickles is gevestigd op loopafstand van verschillende winkels in het centrum van Den Bosch.

Het Bossche restaurant biedt plaats aan ongeveer negentig gasten. Pickles serveert burgers van biologisch vlees, maar er staan ook vegetarische en veganistische burgers op de kaart. Op de wijnkaart staan meer dan dertig verschillende soorten wijnen. Adhoc horecamakelaars adviseerde Firma Pickels in deze huurtransactie.

Reageer op dit artikel