nieuws

Bever naar winkelcentrum Hilvertshof

Transacties

Kroonenberg Groep heeft met Bever overeenstemming bereikt over een langjarige huurovereenkomst in winkelcentrum Hilvertshof in Hilversum.

Bever naar winkelcentrum Hilvertshof
Winkelcentrum Hilvertshof in Hilversum

Deze overeenkomst zal op 1 april 2018 ingaan. Bever opent een winkel van 700 m2 op de eerste verdieping. De winkel ligt tegenover H&M en Kruidvat, en direct naast de roltrappen aan de zijde van de entree Zeedijk. Kroonenberg heropende Hilvertshof medio 2017 na een grootschalige herontwikkeling.

De keten is in 1977 opgericht en maakt deel uit van de A.S. Adventure Group. Bever zal na een korte inbouwperiode naar verwachting medio mei haar deuren in Hilvertshof openen. Kroonenberg Groep wordt bij de verhuur van Hilvertshof bijgestaan door KroesePaternotte.

Reageer op dit artikel