nieuws

Jomo Fashion huurt kantoor Enschede

Transacties

Jomo Fashion huurt kantoor Enschede
Strootsweg 16 in Enschede

Jomo Fashion heeft een huurovereenkomst gesloten voor 1.800 m2 kantoorruimte aan Strootsweg 16 in het havengebied van Enschede.

Het betreft een kantoorgebouw verdeeld over drie bouwlagen dat nu naar wens van de huurder wordt gerenoveerd tot een duurzaam en modern kantoor met showroom. Jomo Fashion, onderdeel van Jomo Holding, is een Nederlands privatelabel-onderneming.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Enschede, maar het bedrijf heeft ook vestigingen in Duitsland, China en Bangladesh. De oplevering zal naar verwachting plaatsvinden rond april 2018. Boers&Lem Vastgoedconsultants bracht deze transactie tot stand namens de verhuurder, een particuliere belegger.

Reageer op dit artikel