nieuws

Currywurstformule Bobby & Fritz komt naar Nederland

Transacties

Currywurstformule Bobby & Fritz komt naar Nederland
Currywurst Bobby & Fritz

De Duitse curryworstformule Bobby & Fritz komt naar Nederland. Het bedrijf opent zijn eerste Nederlandse locatie in Arnhem.

Bobby & Fritz is opgericht in 2013. In Duitsland en Zwitserland hebben zij op dit moment 25 vestigingen. In 2018 wil Bobby & Fritz tien nieuwe vestigingen openen in Nederland en België. Binnen vijf jaar wil het bedrijf naar 100 locaties in Nederland en België. Dit is inclusief mobiele foodtrucks, waarmee Bobby & Fritz aanwezig zal zijn op festivals.

Het Nederlandse bedrijf Fabbene gaat Bobby & Fritz exploiteren. Het begeleidt Food & Beverage-franchises die willen uitbreiden in Nederland en België. Daarbij richt het zich op het samenbrengen van ondernemers en innovatieve F&B-concepten. Zo leiden zij ook de Nederlandse en Belgische uitbreiding van koffieketen Coffee Fellows.

De eerste Nederlandse vestiging van 70 m2 opent in april vlakbij het centraal station in Arnhem, aan de Oude Stationsstraat 22. Bobby & Fritz heeft gekozen voor deze locatie omdat hier werkende, reizende en studerende bezoekers samen komen. Er gaan 9 mensen in deze vestiging werken.

Vastgoedadviseur Colliers International heeft de transactie begeleid.

Reageer op dit artikel