nieuws

Starbucks komt naar Leidsche Rijn Centrum

Transacties

Starbucks komt naar Leidsche Rijn Centrum
Leidsche Rijn Centrum Brusselplein-zijde-Londenstraat

De Amerikaanse koffieketen opent in het voorjaar van 2018 een vestiging van 194 m2 aan het Hof van Bern, midden in het hart van Leidsche Rijn Centrum.

Rogier Hendriks, commercieel directeur ASR Vastgoed Projecten is trots op het contracteren van de Amerikaanse gigant. ‘Bij het ontwikkelen van het stadscentrum zijn we altijd voor een grootstedelijke mix gegaan van winkels, wonen en kantoren, waarbij service en gemak de gemene deler is. Starbucks past hier voor 100 procent bij. Een hotspot in de buurt, op een heel mooie plek aan een van de pleinen van Leidsche Rijn Centrum.’

Starbucks opent zijn koffiezaak in het voorjaar van 2018. Daar gaat een ontwerpproces aan vooraf, waarbij het winkelconcept wordt afgestemd op de locatie. Ook een terras op het Hof van Bern hoort bij de vestiging. De verkoop van de bovenliggende appartementen is nu in volle gang. De transactie kwam tot stand door ASR Vastgoed Projecten dat in samenwerking met CBRE en Engelvast de verhuur van de winkels in Leidsche Rijn Centrum begeleidt.

Reageer op dit artikel