nieuws

LeasePlan Digital naar Amsterdamse Riekerpolder

Transacties

LeasePlan Digital naar Amsterdamse Riekerpolder
Johan Huizingalaan 400 in Amsterdam

LeasePlan Digital huurt 2.300 m2 kantoorruimte in kantoorgebouw B.3 aan de Johan Huizingalaan 400 in de Riekerpolder in Amsterdam.

PPF Real Estate Holding heeft daartoe een huurovereenkomst met LeasePlan Digital gesloten. PPF Real Estate en B. Amsterdam sloegen eerder al de handen ineen om het gebouw op de Riekerpolder een nieuwe toekomst te geven als plek voor startups, scale-ups en corporate innovation.

Voor LeasePlan Digital waren de services, de uitstraling en het netwerk van incubator B. Amsterdam doorslaggevend in de huisvestingskeuze. NL asset management heeft PPF Real Estate geadviseerd bij het commerciële traject en voert tevens het management van het gebouw. Cushman & Wakefield adviseerde de huurder bij deze transactie.

Reageer op dit artikel