nieuws

AH-supermarkt op nieuw stationsplein Utrecht

Transacties

AH-supermarkt op nieuw stationsplein Utrecht
Noordgebouw Utrecht

Ontwikkelingscombinatie Noordgebouw Utrecht vof realiseert een nieuwe Albert Heijn-supermarkt in het Noordgebouw.

Dat meldt de combinatie tussen Dura Vermeer Vastgoed en Vorm Ontwikkeling in een persbericht. Het betreft een supermarkt van 1.300 m2 op het nieuwe stationsplein van Utrecht, recht tegenover Utrecht Centraal en Hoog Catharijne. Naar verwachting zal de nieuwe supermarkt eind 2018 de deuren openen.

Het Noordgebouw van 23.000 m2 groot zal bestaan uit kantoren, woningen, retail en hotel met horeca. Het Noordgebouw is een ontwikkeling van Ontwikkelingscombinatie Noordgebouw Utrecht vof in samenwerking met NIC Re/Development. Het ontwerp is van Monk Architecten. De realisatie is in handen van Dura Vermeer Bouw Hengelo.

Reageer op dit artikel