nieuws

Regus opent vestiging in voormalig hoofdkantoor V&D

Transacties

Regus opent vestiging in voormalig hoofdkantoor V&D

Maandag 4 december opent Regus, marktleider op het gebied van flexibele werkplekken, de twaalfde locatie in Amsterdam.

Het nieuwe business center is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van V&D in Amsterdam Zuidoost. Regus stelt met de nieuwe locatie ruim 1.900 m2 beschikbaar voor zakelijke professionals. Met deze 74e locatie in het portfolio voorziet het bedrijf in de toenemende vraag naar flexibele werkplekken op A-locaties door het land.

Regus Amsterdam Whitepoint bevindt zich om de hoek van de Amsterdam Arena en de A9. Het center biedt een moderne werkomgeving, met veel marmer, glas en een natuurlijke lichtinval. In de nabijheid bevinden zich hoofdkantoren en vestigingen van onder andere ING, de Bijenkorf, Decathlon, BT, Cisco, Adidas, Reebok en Honeywell. Bovendien is de entertainmentindustrie hier sterk vertegenwoordigd, met AFAS Live, Endemol Shine, Ziggo Dome en Pathé Arena.

‘Amsterdam Zuidoost is centraal gelegen en heeft inmiddels al veel bedrijven aangetrokken in de financiële- en retailsector. Het stadsdeel werd dit jaar door weekblad Elsevier zelfs uitgeroepen tot economisch best renderende gebied van Nederland. Met deze nieuwe locatie kunnen wij voorzien in de huidige behoefte van de markt’, vertelt Patrick Bakker, ceo van Regus Northern, Western & Eastern Europe. Op de nieuwe locatie biedt Regus zowel permanente als flexibele werkplekken en een variatie aan vergaderfaciliteiten.

Reageer op dit artikel