nieuws

PingProperties sluit huurovereenkomst met Praxis

Transacties

PingProperties sluit huurovereenkomst met Praxis

PingProperties heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten met Praxis in het winkelcentrum Eudokiaplein in Rotterdam.

Praxis zal hier de tweede Rotterdamse vestiging van het ‘Praxis om de Hoek’ concept gaan realiseren. Praxis is een nieuwe huurder in de winkelpassage van Eudokiaplein, waar zij per 1 december  355 m2 winkelruimte gaat huren. Naar verwachting zal het nieuwe filiaal in februari 2018 haar deuren openen.

Winkel- en kantorencomplex Eudokiaplein, gelegen in Rotterdam-Noord, heeft een totale oppervlakte van 10.479 m² met een ondergrondse parkeergarage die in directe verbinding staat met het winkelcentrum. Het winkelcentrum, dat per week door bijna 55.000 bezoekers wordt bezocht, is volledig gericht op dagelijkse voorzieningen door onder andere twee grote supermarktketens (Albert Heijn en Aldi).

Reageer op dit artikel