nieuws

Moma Beauty huurt winkelruimte

Transacties

Moma Beauty huurt winkelruimte

Moma Beauty en Altera Vastgoed hebben overeenstemming bereikt over de huur van de winkelruimte aan de Sint Jorisstraat 1 in Amersfoort.

De winkel ligt in het winkelgebied Sint Jorisplein en heeft een totaal vloeroppervlak van 260 m2 verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De winkel zal naar verwachting midden december onder het label Kapperskorting.com de deuren openen.

Het Haibu Experience Center is erop gericht hair & beauty in de breedste zin van het woord te laten ervaren met een combinatie van ontdekken, testen en nieuwe producten kopen in de store, een flexibele werkplek huren of gebruikmaken van het trainingscentrum.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Altera Vastgoed in deze transactie.

Reageer op dit artikel