nieuws

Koperwiekplein met Action volledig verhuurd

Transacties

Koperwiekplein met Action volledig verhuurd

Winkelcentrum Koperwiekplein in Enkhuizen zal met de opening van Action op 4 november weer volledig verhuurd zijn.

Door relocaties van bestaande huurders en het aantrekken van Action is de leegstand, dat bestond uit vier winkelunits verspreid in het centrum, weer bezet.

Naast Action, Kruidvat en de supermarkten Deen en Deka, biedt het wijkwinkelcentrum ook een hoogwaardig Vershof ingevuld door een bakker,  kaaswinkel, slager en een visspeciaalzaak. Er is ook een gemakswinkel en een geheel nieuw restaurant gerealiseerd. Door deze kwaliteitsslag en toekomstbestendige huurdersmix is Koperwiekplein weer het voornaamste boodschappencentrum van Enkhuizen. Beide supermarkten zijn goed voor circa 70 procent  van de huurstroom.

Het winkelcentrum werd in september 2015 aangekocht door het EPISO 4 LEO value/add opportunity fonds geadviseerd door de Pan Europese vastgoedgoed manager Tristan Capital Partners, gezamenlijk met Timeless Investments als mede-investeerder en operationele partner.

Apleona GVA en Brickstone Retail hebben de optimalisatie van het winkelcentrum namens eigenaren begeleid.

 

Reageer op dit artikel