nieuws

Zuidas Apotheek betrekt gebouw Summertime

Transacties

Zuidas Apotheek betrekt gebouw Summertime
Summertime Zuidas

Met de komst van de Zuidas Apotheek is het gebouw Summertime aan de Gustav Mahlerlaan op de Amsterdamse Zuidas volledig verhuurd.

De Zuidas Apotheek huurt een unit van 206 m2. Fris trad op als bedrijfsmakelaar namens verhuurder Bouwinvest. Het interieur van de apotheek wordt ontworpen door architectenbureau Search. Search heeft ook Summertime ontworpen.

Summertime bestaat in totaal uit 197 vrijesectorhuurappartementen en 1.133 m2 commerciële ruimte in de plint. Daarmee sluit het gebouw aan bij de strategie van de gemeente Amsterdam om de Zuidas verder te ontwikkelen tot een gemengd stadscentrum voor wonen en werken. Andere huurders van de commerciële ruimten in het gebouw zijn CompaNanny en Rocycle.

Reageer op dit artikel