nieuws

Jeugdbescherming Rotterdam breidt met 1.500 m2 uit

Transacties

Stichting Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond breidt fors uit in gebouw Inspiratis aan de Rotterdamse Dynamostraat 16.

Jeugdbescherming Rotterdam breidt met 1.500 m2 uit
Dynamostraat 16 in Rotterdam

Met de verhuurder, een door Arcona Capital Project gemanaged fonds, is een overeenkomst getekend om 1.470 m2 kantoorruimte extra te huren. Stichting Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond huurt hier nu in totaal 5.230 m2 kantoorruimte. De uitbreiding heeft ook betrekking op negen parkeerplaatsen in de ondergelegen garage.

Kantoorgebouw Inspiratis is medio 2007 opgeleverd en beschikt in totaal over 12.210 m2 kantoorruimte. Daarvan is nog 7.020 m2 kantoorruimte voor verhuur beschikbaar. De huurder werd geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting. CBRE trad op als adviseur van de verhuurder.

Reageer op dit artikel