nieuws

Hanzevast sluit nieuwe huurovereenkomst Unamic/HCN

Transacties

Hanzevast sluit nieuwe huurovereenkomst Unamic/HCN
Medewerker in een callcenter

Hanzevast heeft namens Hanzevast Fonds 25 CV een nieuwe meerjarige huurovereenkomst gesloten met callcenter Unamic/HCN.

De huurovereenkomst betreft circa 1.530 m2 in kantoorgebouw ‘Pas de Deux’ aan de Hanzelaan 268 in Zwolle.

Unamic/HCN levert dienstverlening aan een groot en gevarieerd aantal opdrachtgevers met activiteiten als klantenservice, technische helpdesk en het voor opdrachtgevers monitoren van social media. Op de locatie in Zwolle levert Unamic/HCN een uitgebreide dienstverlening op het gebied van custom care, aan onder andere Telfort en Ziggo.

Het kantoorgebouw ‘Pas de Deux’ ligt bij het NS-station Zwolle en op vijf minuten wandelen van de binnenstad. ‘Pas de Deux’ vormt daarmee een aantrekkelijke locatie voor vele bedrijven. Andere huurders in het gebouw zijn Stichting Bevolkingsonderzoek Oost, Roxit IT, Rijksgebouwendienst (DUO) en Office Training Centrum.

De komende tijd wordt extra geïnvesteerd in de entrees en openbare ruimtes van het gebouw om het gebouw extra aantrekkelijk te maken voor de moderne kantoorgebruiker. De leegstand bedraagt nog 5.000 m2.

Reageer op dit artikel