nieuws

Autobedrijf Ruesink vestigt zich in Hengelo

Transacties

Autobedrijf Ruesink vestigt zich in Hengelo
Amarilstraat 6 Hengelo

Autobedrijf Ruesink heeft het bedrijfspand aan de Amarilstraat 6-14 in Hengelo gekocht.

Het pand wordt geheel gerestyled en gemoderniseerd naar een Citroën-showroom, moderne werkplaats en een DS-Store voor heel Twente. Het object heeft een totale oppervlakte van circa 2.775 m2 en ligt op een zichtlocatie. De koopprijs bedroeg 1.000.000 euro (Kadaster).

Autobedrijf Ruesink bestaat ruim 50 jaar en heeft vestigingen in Enschede, Ruurlo, Zutphen en Doetinchem. Vanaf 1 april bedient het bedrijf als Citroën-dealer de hele Achterhoek en Twente. Het verzorgingsgebied van Ruesink is daarmee substantieel uitgebreid.

Boers&Lem Vastgoedconsultants bracht deze transactie tot stand namens één van de fondsen van M7.

Reageer op dit artikel