nieuws

In WTC Rotterdam 4.500 m2 kantoorruimte verhuurd

Transacties

Het afgelopen jaar heeft het Bouwinvest Office Fund ruim 4.500 m2 aan verhuurtransacties voor WTC Rotterdam afgesloten. Ook is een aantal bestaande huurovereenkomsten uitgebreid, aldus Bouwinvest.

In WTC Rotterdam 4.500 m2 kantoorruimte verhuurd
WTC Rotterdam aan Beursplein 37

Onder de nieuwe huurders in het kantoor aan Beursplein 37 zijn onder andere Habibsons Bank, Ironshore Agency Limited, IQ Medical Ventures en Jade Logistics. Internationale bedrijven Kikkerland en Language Partners zijn binnen het gebouw verhuisd en hebben hun kantoorruimte uitgebreid. In het WTC Rotterdam Business Center, de flexibele werkomgeving binnen het WTC, zijn zowel de flexplekken als Business Rooms erg populair. Naast de 250 vaste huurders die het WTC Rotterdam telt, hebben hier meer dan 140 gebruikers hun plek gevonden. Deze community breidt wekelijks uit.

Het World Trade Center Rotterdam wordt momenteel toekomstbestendig gemaakt op cosmetisch, klimaat-technisch en duurzaam vlak. De eerste vier verdiepingen van de 90 meter hoge toren zijn inmiddels gerenoveerd. In het monumentale gedeelte liggen hoogwaardig gerenoveerde industriële vloeren, die zijn voorbereid op verhuur van 80 tot 1.000 m2. De belangen van eigenaar Bouwinvest worden bij de totstandkoming van huurovereenkomsten behartigd door Cushman & Wakefield, Ooms en JLL.

Reageer op dit artikel