nieuws

Winkelcentrum Naaldwijk trekt H&M aan

Transacties

Winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk heeft drie nieuwe huurders gecontracteerd. H&M, Open32 en Kruidvat huren in totaal 3.200 m2 winkelruimte.

Winkelcentrum Naaldwijk trekt H&M aan
winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk

H&M ontwikkelt een nieuwe winkel van ongeveer 2.200 m2. Zowel Open32 en Kruidvat komen op de plek van de voormalige C&A-winkel. Beide retailers huren ongeveer 500 m2 in het pand. Open32 en Kruidvat openen hun winkels in het najaar van 2017 en H&M in het voorjaar van 2018. In mei werd de komst van supermarkt Dirk, Bristol, Jeans Centre en Brainwash bekendgemaakt. Het toevoegen van ander type retailers zorgt voor meer variatie in het winkelcentrum van ruim 14.000 m2.

‘Na het vertrek van V&D en C&A hebben wij een duidelijke toekomstvisie en brancheringsplan voor het winkelcentrum opgesteld. Door consequent vast te houden aan dit plan sluit het centrum nu beter aan bij de behoefte van de bezoekers’, vertelt Chris Lanting, associate director Retail van Colliers International. Colliers International heeft de bovenstaande transacties begeleid. Open32 werd geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand. Eigenaar van het winkelcentrum is het Spoorwegpensioenfonds.

Reageer op dit artikel