nieuws

Rotterdam krijgt tweede winkel TK Maxx

Transacties

TK Maxx opent nog dit jaar een tweede winkel van 1.850 m2 in winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam. De Amerikaanse retailer vestigt zich in een pand van Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Rotterdam krijgt tweede winkel TK Maxx
Opening TK Maxx Amsterdamse Poort

TK Maxx huurt een winkel aan Zuidplein Hoog 950-980 met een vloeroppervlak van 1.505 m2 op de begane grond en 344 m2 in de kelder. Eind 2015 opende TK Maxx de eerste winkel in Rotterdam aan Binnenwegplein 27-29.

TK Maxx, onderdeel van het aan de New York Stock Exchange genoteerde TJX Europe, is een warenhuis met een breed aanbod van mode, accessoires, kinderkleding en woonartikelen van grote merken en designers tegen prijzen die tot wel 60 procent lager liggen dan de adviesprijzen. Sinds 1994 heeft TK Maxx ruim 500 winkels geopend in Europa. In Nederland heeft TK Maxx zeven winkels. Dit jaar heeft TK Maxx twee vestigingen geopend in Amsterdam.

Cushman & Wakefield adviseerde TK Maxx bij de huur van deze nieuwe winkel op het Zuidplein in Rotterdam. Voor de verdere expansie van TK Maxx in Nederland zal Cushman & Wakefield de retailer op exclusieve basis blijven begeleiden. Op juridisch vlak is TK Maxx geadviseerd door Houthoff Buruma. De verhuurder van de winkel, Syntrus Achmea Real Estate & Finance namens een van haar klanten, werd bijgestaan door KroesePaternotte.

Reageer op dit artikel