nieuws

Nieuwe flagshipstores Game Mania in grote steden

Transacties

Game Mania opent minimaal vijf flagshipstores van zijn nieuwe winkelconcept in Nederland. Begin 2018 moeten winkels open gaan in Amsterdam, Rotterdam en Groningen.

Nieuwe flagshipstores Game Mania in grote steden
Game Mania-winkel aan Meir in Antwerpen

Dat zegt de gameretailer tegen Retailtrends.nl. De retailer noemt vijf vestigingen in Nederland het minimum. Daarna volgen mogelijk winkels van dit concept in kleinere steden. Game Mania werd na het faillissement van Free Record Shop teruggekocht door de oorspronkelijke Belgische oprichters. Sindsdien zegt de gameverkoper altijd omzetstijgingen en zwarte cijfers te hebben geschreven.

Game Mania heeft al vijftig winkels in Nederland. De eerste nieuwe flagshipstore opende begin september de deuren aan de Meir in Antwerpen. Daar is meer ruimte voor het testen van games en organiseren van evenementen. Ook zijn touchscreens geïnstalleerd, waarop klanten online bestellingen kunnen plaatsen.

Reageer op dit artikel