nieuws

Hudson’s Bay opent eerste Saks Off 5th-winkel

Transacties

Hudson’s Bay Company heeft de eerste Saks Off 5th-vestiging in Nederland geopend in het centrum van Rotterdam. De outletwinkel is gevestigd in hetzelfde gebouw als warenhuis Hudson’s Bay.

Hudson’s Bay opent eerste Saks Off 5th-winkel
Opening HB en Saks off 5th in Rotterdam

Het warenhuis in het grondig gerenoveerde voormalige V&D-pand aan Hoogstraat 185 is de tweede Hudson’s Bay-vestiging in Nederland. In de Grote Marktstraat in Den Haag werd het derde warenhuis van Hudson’s Bay geopend, eveneens in een herontwikkeld V&D-complex. Tegen het einde van dit jaar zal HBC twee Saks Off 5th-winkels en tien Hudson’s Bay-vestigingen in Nederland hebben geopend.

De opening van de nieuwe winkel maakt deel uit van de Nederlandse en Europese groeistrategie van het concern. Saks Off 5th is een premium-off-price-winkelconcept dat een combinatie van exclusieve merken tegen sterk gereduceerde prijzen aanbiedt in een moderne winkelomgeving. Het assortiment van Saks OFF 5TH bestaat naast dames-, heren- en kindermode uit footwear, accessoires en homestyling-producten.

Wolfgang Link, ceo HBC Europe, vertelt: ‘Bij HBC zijn we gericht op het bedienen van meerdere klantsegmenten. Hudson’s Bay is een premium warenhuis, terwijl Saks OFF 5TH een premium-off-price-keten is. Het assortiment en de inrichting van onze vestigingen zijn specifiek afgestemd op het lokale winkelpubliek.’

Reageer op dit artikel