nieuws

Broekman Beheer verhuurt bedrijfsruimte Nijmegen

Transacties

Broekman Beheer verhuurt bedrijfsruimte Nijmegen
Bijsterhuizen 1107 in Nijmegen

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars heeft namens Broekman Beheer ongeveer 13.000 m2 bedrijfsruimte aan Bijsterhuizen 1107 in Nijmegen langjarig verhuurd aan BVB Substrates.

Het betreffen drie aan elkaar geschakelde bedrijfshallen van ieder 4.100 m2 met een vrijstaand kantoor van 980 m2, gelegen op een perceel van 22.300 m2. Industrieterrein Bijsterhuizen is met 250 hectare het grootste Gelderse bedrijventerrein en ligt ideaal tussen de Randstad en Duitsland. Inmiddels zijn veel hoogwaardige bedrijven in de sectoren industrie, handel en logistiek reeds op het terrein gevestigd, waaronder TDG, TNT Logistics en diverse lokale partijen.

Reageer op dit artikel