nieuws

Fleet Complete huurt kantoorruimte in WTC Utrecht

Transacties

Fleet Complete huurt kantoorruimte in WTC Utrecht
Buiten de Utrechtse toplocaties zoals het Jaarbeursplein is er nog altijd veel kansarm vastgoed.

Fleet Complete heeft een huurovereenkomst gesloten voor 750 m2 kantoorruimte op de 17e verdieping in het WTC Utrecht. De oplevering van het 29.000 m2 grote gebouw staat gepland voor 9 februari 2018.

Fleet Complete is een wereldwijd actieve dienstverlener voor wagenpark, activa en mobiele werknemers-management voor ruim 8.000 klanten. De bouw van WTC Utrecht is momenteel in volle gang. Het 29.000 m2 tellende gebouw bestaat uit de begane grond en achttien verdiepingen en heeft een Breeam-certificaat.

Met een locatie direct naast het centraal station van Utrecht is WTC Utrecht volgens eigenaar CBRE Global Investors optimaal bereikbaar. WTC Utrecht is een ontwikkeling van DOF Development, een aan het CBRE Dutch Office Fund gelieerde partij. CBRE Dutch Office Fund is een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

JLL bracht deze transactie tot stand namens ontwikkelaar en eigenaar, het CBRE Dutch Office Fund. Cushman & Wakefield begeleidde de huurder Fleet Complete bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. JLL en CBRE zijn aangesteld voor de verhuur van de kantoorruimte.

Reageer op dit artikel