nieuws

Nespresso Boutique in De Passage

Transacties

Zaterdag 5 november opent de nieuwe Nespresso Boutique in De Passage in Den Haag. De winkel van 220 m2 op de Passage 54/Spuitstraat 30 werd geoptimaliseerd voor de komst van Nespresso. ASR Vastgoed Vermogensbeheer sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund met Nespresso een langjarige huurovereenkomst. 

Nespresso huurde al tijdelijk een winkel in De Passage 32 en verhuist nu dus naar de Passage 54/Spuistraat 30.

De Passage (12.000 m2) is de oudste winkelpassage van Nederland en bevindt zich prominent op een A1-locatie tussen de Spuistraat en Noordeinde in Den Haag. De Passage profiteert van de nieuw ontstane winkelrouting in Den Haag.

Vestiging van Nespresso versterkt de positionering van De Passage als internationale en luxe winkelpassage. Het projectmanagement van deze optimalisatie was in handen van F.D.M. Consultants.

CBRE heeft de transacties namens ASR Vastgoed Vermogensbeheer begeleid, Colliers International trad op als adviseur namens Nespresso.

Reageer op dit artikel