nieuws

Mutos transformeert kantoor Arnhem naar woningen

Transacties

Mutos City Apartments heeft de voormalige schoollocatie aan Kortestraat 1 in Arnhem gekocht.

Het gebouw (3.400 m2) is een bestaand vierlaags kantoorgebouw uit 1973. In het gebouw worden op de eerste ten en met derde verdieping 33 hoogwaardige stadsappartementen gerealiseerd (46 – 85 m2).  Op de vierde verdieping van het gebouw komt een extra verdieping waar vier luxe dakvilla’s zullen worden gerealiseerd. MEI Architects is verantwoordelijk voor het ontwerp van deze binnenstedelijke transformatie. Alle appartementen zullen voor verhuur in aanmerkingen komen. De oplevering staat gepland in september 2017. Mutos City Apartments (onder leiding van Bas Masseur en Coen Companjen) transformeert lege kantoorgebouwen naar hoogwaardige stadsappartementen. Het bedrijf springt in op de behoefte van de consument, namelijk het creëren van betaalbare hoogwaardige huurwoningen in het bruisende centrum van de stad.

Reageer op dit artikel