nieuws

Jeugdbescherming blijft langjarig in Inspiratis Rotterdam

Transacties

Stichting Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond en Aefides Vastgoed XII zijn een langjarige verlenging van het huurcontract overeengekomen voor kantoorruimte in Rotterdam.

Het gaat om 3.760 m2 kantoorruimte in gebouw Inspiratis aan Dynamostraat 16. De verlenging heeft ook betrekking op vijftien parkeerplaatsen. Kantoorgebouw Inspiratis is medio 2007 voor onder andere Stichting Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond opgeleverd. Het gebouw beschikt in totaal over 12.210 m2 kantoorruimte, waarvan momenteel nog 8.420 m2 kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar is.

Naast Inspiratis wordt De Startmotor ontwikkeld, een nieuw woongebouw voor jongeren. De nieuwbouw is de tweede fase in de ontwikkeling aan de Dynamostraat en maakt deel uit van de herontwikkeling van het Motorstraatgebied. De komende jaren wordt het gebied verder getransformeerd naar een multifunctioneel, aantrekkelijk stedelijk gebied als volwaardig onderdeel van het Hart van Zuid. De huurder werd geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting. CBRE trad op als adviseur van de verhuurder.

Reageer op dit artikel