nieuws

In Bison Office Space 1.100 m2 verhuurd

Transacties

Winter Trust heeft namens eigenaar Maatschappij Doelenstraat B.V. gedurende de laatste maanden met diverse organisaties langjarige huurovereenkomsten afgesloten. Het gaat in totaal om 1.100 m2 kantoorruimte in de Bison Office Spaces aan het Bisonspoor in Maarssen.

De nieuwe huurders zijn onder meer de organisaties Confair Consultancy (265 m2), Level Five Quaning Enterprises (200 m2), CubicEyes  (210 m2) en Nuflex Beheer (335 m2). Daarnaast zijn enkele kortlopende overeenkomsten gesloten met huurders in het business center voor 100 m2. De Bison Office Spaces bestaan uit vier kantoortorens met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van 20.000 m2 kantoorruimte.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting bracht namens Winter Trust de transacties tot stand. 

Reageer op dit artikel