nieuws

Sumis verkoopt Rotterdamse locatie

Transacties

Sumis Marketing Logistics heeft zijn locatie aan Innsbruckweg 12 in Rotterdam verkocht. Het gaat om 2.100 m2 bedrijfsruimte en 750 m2 kantoorruimte.

De koper, Lifemaxx, gaat het gebouw gebruiken voor de opslag en logistieke activiteiten met betrekking tot fitnessapparatuur. Daarnaast wordt een deel van de ruimte ingericht als showroom. Vanwege de aanhoudende groei van Sumis Marketing Logistics, onderdeel van Sumis Comany, besloot de specialist in fulfilment en distributie van marketingmaterialen zijn gebouw te verkopen en een grotere locatie te huren op het bedrijventerrein Zoeterhage in Zoetermeer. Dit volledig gerenoveerde gebouw biedt 5.300 m2 bedrijfsruimte en 600 m2 kantoorruimte. Sumis Marketing Logistics werd bij de aanhuur geadviseerd door DTZ Zadelhoff. Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting begeleidde de eigenaar.

Sumis Marketing Logistics werd bij de verkoop van zijn Rotterdamse vestiging, in collegiale samenwerking met Van Splunter Bedrijfshuisvesting, geadviseerd door DTZ Zadelhoff. Colliers International begeleidde de koper bij deze transactie.

Reageer op dit artikel