nieuws

Mango vestigt zich in Leidsche Rijn Centrum

Transacties

De Spaanse modeketen Mango heeft getekend voor een vestiging van 650 m2 in het nog te realiseren winkelgebied van Leidsche Rijn Centrum in Utrecht. Ook herenmodezaak Jones & Jones (150 m2), schoenenwinkel Blendz (300 m2) en koffiezaak 30ML (100 m2) openen er een winkel.

Dat laat ASR Vastgoed Projecten weten namens de ontwikkelcombinatie. De 650 m2 bruto verhuurbare oppervlakte van Mango komt aan de Wenenpromenade, die internationale, hippe modewinkels huisvest. Eerder bekendgemaakte namen zijn H&M, Vero Moda en Hunkemöller. Familiebedrijf Blendz uit Houten opent een sneakerwinkel in het hogere segment in het winkelgebied.

In Leidsche Rijn ontwikkelt Leidsche Rijn Centrumplan, een samenwerking tussen ASR en Vesteda Project Development, een compleet stadscentrum voor de uiteindelijk ruim 100.000 bewoners van Leidsche Rijn. ASR ontwikkelt onder meer 22.400 m2 aan winkels en een foodmarkt van 5.600 m2. Het project is naar verwachting eind 2017 gereed.

Cees de Jong van Mango zegt over de afgesloten huurovereenkomst: ‘Het assortiment van Mango is uitgebreid naar heren- en kindermode. De nieuwe samenvoeging tot een family-conceptstore, met dames-, heren- en kindermode onder een dak, past bij uitstek bij de jonge, hoogopgeleide consument in Leidsche Rijn Centrum.’ De transactie met Mango is tot stand gebracht door Engelvast, dat in samenwerking met CBRE en ASR Vastgoed Projecten de verhuur in Leidsche Rijn Centrum verzorgt.

Reageer op dit artikel