nieuws

Farmaceut Galderma verhuist naar Breda

Transacties

De farmaceutische multinational Galderma gaat zijn Benelux-kantoor in Breda vestigen. Dat bevestigt algemeen directeur Jean-Marc Mahieu van Galderma Benelux in BN De Stem.

Galderma heeft nu vestigingen in Rotterdam (Groothandelsgebouw, Weena 723) en Antwerpen. Die worden samengevoegd in Breda, waar Galderma in december een kantoor in het station wil betrekken. Een huurcontract is volgens hem nog niet getekend.

Bij Galderma Benelux werken circa vijftig mensen. De helft daarvan zal dagelijks op kantoor in Breda gaan werken, de rest werkt in de buitendienst.

Als de onderneming inderdaad naar het station gaat, is de kantoorruimte daar nagenoeg gevuld, concludeert de krant. In juli was als 90 procent verhuurd van de kantoren. Toen was nog 2.000 vierkante meter vrij is.

Reageer op dit artikel