nieuws

The Athlete´s Foot en Kiko naar Alkmaar

Transacties

Sneakerformule The Athlete´s Foot opent eind oktober een nieuwe winkel aan de Langestraat in het centrum van Alkmaar. The Athlete’s Foot heeft naast een webshop al meer dan 55 winkels in Nederland. Ook Kiko Cosmetics opent een winkel aan de Langestraat.

The Athlete´s Foot en Kiko naar Alkmaar

De winkel aan Langestraat 15 heeft een oppervlakte van 130 m2 op de begane grond, 87 m2 op de eerste verdieping en 57 m2 op de tweede verdieping. De schoenenformule voert merken zoals Nike, Adidas, Converse, Asics, Puma en Vans. Het bedrijf is onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 450 winkels in 26 landen.

Cushman & Wakefield adviseerde verhuurder Syntrus Achmea Real Estate & Finance namens een van haar pensioenfondsen bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. The Athlete´s Foot is begeleid door Moot Retail.

In een andere transactie ook aan de Langestraat in Almaar heeft de Italiaanse cosmeticaformule Kiko Milano met Dela Vastgoed een huurovereenkomst gesloten voor 152 m2 winkelruimte. Het betreft de voormalige Invito-winkel aan Langestraat 41.

Kiko Cosmetics is opgericht in Bergamo in 1997 en verkoopt make-up en huidverzorgingsproducten. Eigenaar Dela Vastgoed werd bij de verhuur geadviseerd door JLL. Kiko Milano werd in deze transactie begeleid door The McDevitt Company.

Reageer op dit artikel